Een geschikt cadeau kopen voor iemand is niet altijd een even simpele opdracht. Ken je die persoon door en door, dan zal dat veelal geen probleem zijn. Maar wanneer je een cadeau moet kopen voor kerst voor jouw tante die je maar één keer per jaar ziet, dan kan dat wel een ander verhaal worden. Dat was dan ook de achterliggende gedachte die we hadden bij het opstarten van onze allereerste site bloemenbutler.nl. Hier geven we jou heel wat ideeën om geschenken te kopen voor elke gelegenheid, voor elke persoon. Wat jouw relatie ook is ten opzichte van die persoon. We hebben ondertussen een jarenlange expertise opgebouwd en weten perfect wat gepast is en wat niet. Uiteraard hebben we ook leuke cadeau ideeën voor mensen die je wel regelmatig ziet, maar die je eens op een heel andere manier wenst te verrassen. Een cadeau idee nodig? Aarzel niet langer en ontdek vandaag nog de online bloemist.

Verschillende soorten bloemen en boeketten

Je kunt bij de online bloemist natuurlijk kiezen uit heel veel verschillende soorten bossen bloemen. Hieronder hebben enkele van onze favoriete bloemen en thema’s uitgelicht. Via onze website kun je verschillende aangesloten partners bekijken en doorklikken naar het actuele assortiment. Per seizoen kan het aanbod natuurlijk verschillend zijn. Ook de prijzen variëren per bloemenspeciaalzaak. 

  • Zonnebloemen: Zonnebloem: geschiedenis en betekenis Geen enkele bloem kan zo goed een goed gevoel brengen in de zomer als de vrolijke zonnebloem. De zonnebloem is helder en vrolijk, en zo warm en uitnodigend als de zoete zomerzon. Met zijn briljante gele bloemblaadjes, ook soms “stralen” genoemd, is de zonnebloem een onmiskenbare zon-achtige verschijning tijdens de warme zomer.

  • Meiklokjes: Tegen dat de maand mei aanklopt, staan de lentebloemen op hun toppunt en vervullen ze de wereld met felle kleuren en zoete geuren. Eén van de meest prachtige, delicate en welriekende lentebloemen zijn meiklokjes. Daarom zijn ze ook onze bloem van de maand mei.

  • Rozen: Als iemand in jouw dichte omgeving geboren is in juni, dan weet je misschien al dat de geboortebloem van juni de schitterende roos is. Rode rozen zijn de meest populaire bloemen in de hele wereld en hoewel ze liefde en appreciatie uitdrukken, hebben de kleur van de rozen ook een specifieke betekenis.

  • Roze bloemen: Bloemen komen in verschillende types roze en in heel wat verschillende vormen. Roze rozen, lelies en anjers zijn zeer populair. Terwijl roze rododendrons, azalea’s, in heel wat tuinen terug te vinden zijn. Andere roze bloemen kan je dan weer terugvinden als bodembedekker. Roze bloemen komen mooi uit in een frivool lente-boeket.

  • Gerbera: Tegen dat april eraan komt is de lente al overal aan het floreren. De bloemen a priori van april zijn de vrolijke en kleurrijke Gerbera’s. Deze zijn familie van de Margriet. Margrieten staan symbool voor kinderlijke onschuld, simpelheid en vreugde. Deze eigenschappen zorgen ervoor dat ze dan ook een schitterende keuze zijn om te verwerken in een mooi plukboeket.

  • Narcis: De vrolijke gele narcissen luiden het einde van de koude winter in en de terugkeer van de warmere dagen. Als je in een gematigd klimaat leeft, dan zijn narcissen de eerste bloemen die in bloei komen elke lente, wat van hen meteen het ideaal symbool maken van een wedergeboorte. Wie dus in maart geboren is zal deze snijbloem zeker kunnen waarderen. 

Bloemen aan huis leveren
Heb jij een mooi bosje uitgezocht? Geef dan direct je bestelling door en kies een aflevermoment en adres. Je kunt een persoonlijke wenskaart toevoegen om iemand bijvoorbeeld te feliciteren of te verrassen met een andere persoonlijke tekst. Op deze manier maak je het bloemcadeau nog unieker. Houd altijd rekening met bezorgkosten (tussen de €5 en €6). Daarnaast moet je vroegtijdig bestellen, of kiezen voor spoedbezorging, als je de volgende werkdag wilt laten leveren. Ook in het weekend (en op zondag) is het mogelijk om bloemen aan huis te laten bezorgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *